… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Mindenkit megmozgat Kamarás Iván

Mindenkit megmozgat Kamarás Iván

Különleges sorozatot forgatott Kamarás Iván, amelyben egy eddig kevésbé ismert oldaláról mutatkozik be a közönségnek. A „Formabontó Kamarás Ivánnal” című 16 részes szériában a népszerű színész olyan edzésprogramot mutat be, amelyet odahaza bárki vele együtt végezhet a tévé előtt, anélkül, hogy alkalmazkodnia kéne időponthoz, helyszínhez, időjáráshoz. A UPC videótárában péntektől elérhető produkciónak az a legfőbb célja, hogy azok is felfedezhessék a mozgás élményét, akiknek eddig nem sikerült rá időt szakítani, de ugyanakkor szeretnének eredményeket, vagy csak jó közérzetet elérni a mindennapokban. Ezzel a sorozattal mindenki képes lehet a lakásában is, a saját tempójában felkészítenie magát arra, hogy hamarosan fürdőruhában is jól mutasson.

A „Formabontó Kamarás Ivánnal” című sorozat terve akkor fogant meg, amikor Kamarás Iván azt kezdte tapasztalni az ismerősei körében és saját magán egyaránt, hogy egyre többen örülnének egy olyan edzésmódszernek, amely nem helyszínhez, vagy időponthoz kötött, nem szükséges hozzá szinte semmilyen eszköz, mégis gyors eredmények érhetőek el vele. A gondolatból hamar kirajzolódott egy komplett fitnesz program terve, amely Ács Zoltán sportszakember öntött professzionális formába. A legfontosabb szempont az volt a számukra, hogy olyan gyakorlatokat találjanak ki, amelyek könnyen elvégezhetőek, nőknek és férfiaknak egyaránt megfelelő terhelést jelenetnek és ezzel párhuzamosan érezhető változást érhetnek el velük, miközben napi örömforrássá válik a sport.

„A sport szeretete gyerekkorom óta meghatározza az életemet. Nincs nap, hogy valamit ne mozognék. Nagyon széles a skála. Többek között: boxolok, jógázom, biciklizem, úszom, nyáron szörfözök, télen korcsolyázom, konditerembe járok és még hosszan  sorolhatnám. Sosem profi szinten műveltem ezeket, hanem azért, mert ha sportoltam, jól éreztem magam a bőrömben.  Ezt az élményt szeretném most mindenkinek átadni, közvetíteni. A sorozat azért is kapta a Formabontó címet, mert nem egy profi edző mutatja be a gyakorlatokat, hanem én, a hobbisportoló. Szerintem ettől lett az anyag emberi, szerethető és teljesen más, mint a szokásos fitnesz videók. Ha hibáztam, benne hagytuk, az izzadság és a fáradság valódi volt, és a személyes tapasztalataim, érzéseim is teret kapnak az anyagban. Hiszek abban, hogy már napi 30 perces mozgással is sokat tehet magáért az ember, ezért is örülök, hogy ezt a sorozatot elkészíthettem. Abban reménykedem, hogy az egyes epizódokon keresztül mind több és több ember fedezi fel, hogy a sportolást csak elkezdeni nehéz, abbahagyni már lehetetlen. A testünk egész rövid idő után meghálálja azt, ha karban tartjuk. Ez hihetetlen erőt adó, felemelő érzés. Az pedig többé már nem lehet kifogás, hogy nincs rá idő, nem érek oda, mert a Formabontó házhoz jön, a nap bármely szakában.” – fejtette ki Kamarás Iván, aki edzésprogramjával most beköltözik a háztartásokba a UPC Magyarország Videótár szolgáltatásán keresztül. A UPC-nek ugyanis stratégiai célja olyan saját tartalmakat létrehozni, amelyekkel a UPC Videótár kínálatát színesíthetik, fejleszthetik. Az egyik terület, ahol ezek iránt növekszik az érdeklődés, az a sport, illetve az egészségmegőrzés. Ennek köszönhetően a Formabontó Kamarás Ivánnal produkció jól illeszkedik a szolgáltató fejlesztési elképzeléseihez.

„Örömünkre szolgál, hogy találkoztak a törekvéseink, így egy egyedi stílusú, saját gyártású, exkluzív sorozattal bővíthetjük tovább a UPC Videótár Fitness Bérlet szolgáltatását. A nyári szezonra készülve most már bárki száz edzést tornázhat végig az otthonában minden hónapban, mindössze egy DVD áráért.  Az egészséges alakformálás kényelmes és szórakoztató lehetőségeit remekül bővíti tovább a „Formabontó Kamarás Ivánnal”, ami új exkluzív élményt kínál az előfizetőknek.” – hangsúlyozta Szűcs László, a UPC Magyarország kommunikációs vezetője, aki hozzátette, hogy ez az együttműködés egyben egy új korszak kezdete is a hazai digitális videótékák történetében, mert először készült saját gyártású új tartalom kifejezetten egy kábelszolgáltató kínálatának bővítésére. A UPC továbbra is arra törekszik majd, hogy a legváltozatosabb kínálatot tudja nyújtani ügyfeleinek.

Az idén márciusban megkötött megállapodás után felgyorsultak az események. Áprilisban már kamerák elé is állt Kamarás Iván és egy nagyon feszes forgatási menetrend alapján alig egy hét alatt rögzítették vele mind a 16 részt a sorozathoz.A produkció megvalósításának anyagi hátterét a UPC Magyarország, a Dr. Steinberger és a Profident biztosította. Utóbbi két vállalkozással Kamarás Iván már hosszabb ideje együtt dolgozik. Több, a mostanihoz hasonló, programban is részt vettek, amelyek az egészséges életmódra, az egészséges táplálkozásra hívták fel az emberek figyelmét.  „Kamarás Iván népszerű színművész, nagyon ismert a célközönségünk előtt, és hiteles személyiség, aki életmódjával megtestesíti a cég filozófiánkat is.” – fejtette ki Hajdú Péter, a Dr. Steinberger márka hazai képviseletének ügyvezető igazgatója. Hasonlóan látja ezt Nagy Éva Katalin, a Profident fogászati központ vezetője, aki szerint a testi higiénia és a sport szorosan összefügg egymással. Mindkettő arról szól, hogy odafigyelünk magunkra és mindent megteszünk a jobb fizikai – és ezzel együtt mentális kondíciónk eléréséért, megerősítéséért.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest