… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Mádai Vivien boldog és jól érzi magát a bőrében!

Mádai Vivien boldog és jól érzi magát a bőrében!

Népszerű, sikeres és tele van energiával. A közkedvelt műsorvezető, Mádai Vivien elárulta minek köszönheti kirobbanó formáját.

„Mivel nincs sok időm sportolni, így egy olyan mozgásformát kellett választanom, ami viszonylag kevés időt vesz igénybe. Egy Power Plate edzés mindössze 30 perces, azonban annyira átmozgatja a testemet, hogy másnap reggel alig tudok kikelni az ágyból. Ez pedig nagyon jó érzés, hiszen így tudom, hogy tettem valamit az egészségem megőrzése érdekében. Ráadásul sokkal fittebbnek érzem magam utána és nem kell eltöltenem másfél órát egy edzőteremben!”- árulta el Vivien, aki szerint egy nőnek minden helyzetben adnia kell magára. „A jó megjelenés több dologhoz kötött, de biztos, hogy az a legfontosabb, hogy az ember önmagának megfeleljen, és jól érezze magát a bőrében.”

 „Az evést nem kell megvonnunk magunktól!”
Mádai Vivien elárulta vékonyan is jól érzi magát, de a híresztelések ellenében akkor is, ha egy picit több van rajta. „Azt gondolom, hogy most maximálisan kiegyensúlyozott vagyok és boldog, nagyon jól érzem magam a bőrömben. Úgy gondolom, hogy az evést nem kell megvonni, csak egy picit többet kell sportolni. Én szeretek futni, fallabdázni, télen pedig síelni és snowboardozni! Konkrét tippjeim nincsenek a fogyókúrához, de egyvalamit mindig el szoktam mondani, amivel én vagyok a dietetikusok rémálma. Ők azt mondják, hogy egy óráig az ember ne egyen semmit, de nálam ez nem így működik. Én, ha reggel el kezdek enni, akkor egész nap megállás nélkül tudok. (nevet) Ha délután éhes vagyok, akkor a csirke-rizs kombinációt választom.”

Edzője szerint Vivien lelkes és elszánt!
A népszerű műsorvezető még csak pár hónapja végzi ezt a mozgásformát, de a változás már így is szemmel látható. „Elsődlegesen a problémás testrészekre koncentráltunk, például a comb-fenék részre”- árulta el Nyeste Adrienn, a Power Plate vezető edzője, aki szerint Vivien nagyon lelkes és elszánt, így nagyon szeret vele együtt dolgozni. „Az edzés maga csak harminc perces és a vibráció az, ami többet ad egy talajon elvégzett mozgásnál. Mindenkit tetőtől talpig át tudunk vele mozgatni, ezáltal sokkal hatékonyabb lesz az edzés és jól látható a változás. Alkalmas alakformálásra és zsírégetésre is, attól függ, ki mit szeretne elérni!”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest