… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Itt a tavasz! Ismerj meg 6 különféle zsírbontó kezelést!

Itt a tavasz! Ismerj meg 6 különféle zsírbontó kezelést!

Tél végén, amikor egyre több napsütéses napunk van, a legtöbb nőben tudatosodik, hogy közeleg a nyár, és vele együtt a bikini szezon. Ilyenkor sokan fogyókúrába kezdenek, de az ebben a kérdésben gyakorlottabbak más megoldást keresnek. Tavaly sem hozta a fogyókúra azt az esztétikai eredményt, amiért elkezdték. Minek akkor az önkínzás?

Egyre több szépségszalon hirdet csábító zsírbontó, alakformáló kezelést, ezért sokan ebben az irányban keresik a megoldást a problémájukra. Nézzük akkor a lehetőségeket.

1. Egyértelműen a leghatékonyabb zsírbontó kezelés pillanatnyilag a zsírfagyasztás. A zsírsejtek számát is csökkenti, nemcsak a zsírraktárok kiürítésére képes. Azoknak ajánlom, akiknek drága az idejük, elfoglaltak. Minél kevesebb alkalmat szeretnének szépségszalonban tölteni. Szerencsés megoldás a vidéken élőknek is, mert ritkán kell elutazni egy olyan szalonba, ahol igénybe tudják venni ezt a szolgáltatást.

2. Az ultrahangos kavitációs zsírbontás olcsóbb, de jelentősen több kezelésre van szükség belőle, mint a zsírfagyasztásból. Olyan vendégeknek ajánlom, akiknek fontos, hogy hetente egy szakembertől is visszajelzést kapjanak. Nagyon fontos, hogy képesek legyenek minden nap minimum három liter vizet meginni. Különben nem működik a kezelés, és csak a pénzüket dobták ki az ablakon. Fokozottan figyelni kell az étkezésre, a szénhidrát bevitel csökkentése fontos. Érdemes napi fél órát mozogni, ami séta is lehet.

3. Aki a rádiófrekvenciás zsírbontást választja, annak tisztába kell lennie azzal, hogy csak a zsírraktárak kiürítésére képes, az előző két kezeléssel szemben. Előnye, hogy olcsóbbak a kezelések. Ennek, azaz ára, hogy a kúra végén sokkal nagyobb odafigyelést igényel, az elért forma megtartása. Ajánlom azoknak a vendégeknek, akik olcsóbb kezelést keresnek, és hajlandóak ezért fokozott fegyelmezettségre a kúra után is.

4. Elektroporációs (tű nélküli mezoterápiás) zsírbontással olyan zsírbontó hatóanyagokat juttatunk a vendégek zsírszövetébe, ami hasonlóan, mint az emésztésnél, képesek a zsírbontásra. A kezelés közben a vendég nem érez sem hideget, sem meleget, és nem is hall furcsa, a tücsökciripeléshez hasonló hangokat. Olyan vendégeknek, akiknek ezek zavaróak lehetnek, ideális megoldás. A rádiófrekvenciás zsírbontáshoz hasonlóan csak a zsírraktárak kiürítésére alkalmas. Kisebb felesleg eltüntetésére, vagy olyan területek kezelésére, ahol az előző eljárások nem javasoltak, is alkalmas lehet.

5. Zsírtörő masszázs minden olyan vendégnek ajánlott, aki idegenkedik az elektrokozmetikai eljárásoktól. A kezelés még olcsóbb, sok masszőr is végzi. Naponta, kétnaponta kell alkalmazni a kúra alatt. Ideális még azoknak a vendégeknek, akiknek olyan egészségügyi problémáik vannak, amelyek kizárják az előző eljárásokat. Fontos naponta meginni két liter citromos vizet, és ajánlott testtekercseléssel együtt kérni. Vérbőségfokozó hatóanyaggal kenik be a kezelt területet, és ezt tekercselik be speciális fóliával.

6. Létezik egy kevésbé ismert elektrokozmetikai zsírbontó kezelés. Olyan vendégeknek ajánlom, akik akár tíz kiló feleslegtől is szeretnének egy hónap alatt megszabadulni. Hetente három alkalom javasolt. Nehézsége, hogy a teljes kúra alatt tilos a konyhasó bevitele a szervezetbe. Nagyon nagy elszántságot igényel a vendégtől, de gyors, és látványos eredményeket produkál cserébe. Közben napi legalább két liter víz elfogyasztása nagyon fontos.

Mindenki választhat egyéni igényei, és lehetőségei szerint. Az összes kezelésre igaz, hogy közben nem ereszkedik meg a bőr, mint a fogyókúránál legtöbbször. Így nem alakul ki egy mások probléma, amit otthon nem lehet orvosolni. Érezze Magát jól a bőrében!

Bárányos Zsuzsa
Kozmetikus, elektrokozmetikus a hatékony alakformálás és bőrfiatalítás szakértője

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest