… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Így varázsolj magadnak lapos hasat! – Egyszerű, otthon elvégezhető tippek

Így varázsolj magadnak lapos hasat! – Egyszerű, otthon elvégezhető tippek

Itt a strandszezon, de nem mered felvenni a bikinidet, mert nem vagy megelégedve az alakoddal? Ne búsulj nem vagy egyedül ezzel a problémával, ha a tanácsainkat követed, akkor hasad könnyedén feszes és lapos lesz. Pár egyszerű tipp és máris kifogástalan testtel hódíthatsz.

Táplálkozás
Ahhoz, hogy megszabadulj a kis pocaktól első lépésként változtatnod kell az étkezési szokásaidon, az, ha valaki rendszertelenül és egészségtelenül eszik, az meglátszik a hason megjelenő zsírpárnácskákból. Nem kell drasztikus lépéseket tenned, próbálj meg sok folyadékot bevinni a szervezetedbe, rengeteg zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, csökkentsd a szénhidrátot és próbálj meg lemondani a fehér kenyér adta örömökről.

Felülés
A felülés egy nagyon hasznos gyakorlat, amit könnyedén elvégezhetsz, akár otthon is, nem szükséges edzőterem hozzá. Feküdj hanyatt a földre, térdeidet húzd fel és lassan kezdj el felülni, a lényeg, hogy ne lendületből, hanem hasizomból hajtsd végre a gyakorlatot. Lefekvésnél beszív a levegő, majd felülésnél kifúj, a hátadat próbáld meg egyenesen tartani és a fejeddel ne a hasadat, hanem a plafont nézni.

Ollózás
Az egyik leghasznosabb módszert én még akkor tanultam, amikor versenyszerűen táncoltam, azért tudom ajánlani, mert nekem tényleg kőkemény kockákat csinált régen. Ez a gyakorlat ugyancsak bárhol elvégezhető, feküdj hanyatt, támaszkodj fel az alkarodra, majd emeld fel a lábadat a talaj fölé, lassan, nem sietve kezd el felváltva ollózni a lábaddal, ez annyit jelent, hogy a kinyújtott lábakat egymás fölött keresztezve mozgatod.

Egyszerű támasz
Ennél a gyakorlatnál a kivitelezésre kell odafigyelni, itt tényleg csak a kitartás a fontos. Leginkább a fekvőtámaszhoz hasonlít, ereszkedj négykézlábra, majd nyújtsd hátra mindkét lábadat és maradj lábujjhegyen, támaszkodj az alkarodra. Miután ezekkel megvagy, összpontosíts, hogy a törzsed és a hátad egyenes legyen, feszítsd meg a hasadat és tartsd magad ebben a pozícióban, amíg csak tudod, majd ismételd meg párszor.

Csináld meg ezeket a jól bevált módszereket és meglátod tényleg működnek, ha mindennap szánsz magadra és a testedre 10 percet nem lehet gondod a jövőben! Saját tapasztalatból tudom ajánlani mindegyiket, nekem ezek váltak be a legjobban, akinek csak pici korrigálnivalója van, annak nem kell sok idő, hogy az eredmény látszódjon, aki kicsivel többtől szeretne megszabadulni annak csak kitartás, hiszen a kemény munka mindig meghozza gyümölcsét. Minden edzést követően nyújtsd ki az izmaidat, ne felejtsd el és akkor nem fog kínozni az izomláz. Hajrá lányok, edzésre fel!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest