… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Hasformáló feladatok Czanik Balázstól

Hasformáló feladatok Czanik Balázstól

A népszerű fitneszguru, Czanik Balázs ezentúl bevezet majd minket a különböző edzések világába. Most az egyik legproblémásabb testrész edzése, a has burning következik!

Czanik Balázs a megszállott emberek, a jó értelemben vett mániákusok fajtájából való. Az Ő mániája, mint ez már széleskörűen ismert, a fitness-aerobik, amelynek segítségével meggyőződése szerint testben és lélekben egyaránt újjászülethetünk, megszabadulhatunk nemcsak súlyfeleslegünktől, de depressziós zavarainktól is, és korábban ismeretlen harmóniába kerülhetünk önmagunkkal, s a világgal.

Következzenek a gyakorlatok:

1. Helyezkedjünk el oldalfekvésben. Alul lévő karunkat nyűjtsuk előre a felül lévőt pedig felfelé. Ebből a testhelyzetből végezzünk lebegőfelüléseket, karhúzással. Ügyeljünk arra, hogy a felkarunk a talajon maradjon. Ismételjük meg a gyakorlatot mindkét oldalra 3×30-szor!

2. Feküdjünk hanyatt fekvésbe. Jobb lábunkat húzzuk fel a bal combunk alá. Ebből a testhelyzetből végezzünk felüléseket 3x30szor, majd ismételjük meg a gyakorlatot a másik oldalra is.

3. Helyezkedjünk el alkartámaszba a kép alapján. Majd ebből a testhelyzetből végezzünk csipőtolásokat 3×20-szor. Ügyelve arra, hogy a fejünket behúzzuk a vállaink közé.

4. Helyezkedjünk el oldalsó alkartámaszban. Hajtsunk végre csípőtolásokat 3×50-szer, majd ne feledkezzünk el a másik oldalról sem.

5. Feküdjünk hanyatt fekvésbe. Kezünket tegyük a fenekünk alá. Majd ebből a testhelyzetből végezzünk lábemeléseket 3×50-szer!

További információ: www.balazsfitness.hu; Fotó: Venczli Miklós

Hozzászólások

Pin It on Pinterest