… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Fogyni szeretnél? De tényleg? Akkor ezt próbáld ki!

Fogyni szeretnél? De tényleg? Akkor ezt próbáld ki!

Az alakformálás kétségtelenül egy olyan örök téma a női társaságokban, amit nem lehet megunni és mindenki hozzá tud szólni. Lévén manapság talán nincs is olyan nő a világon, aki meg lenne elégedve az alakjával. Mindenkinek van valamilyen problémája itt-ott: egyesek úszógumira vagy lovaglónadrágra panaszkodnak, míg mások a megnövekedett pocakjuktól vagy a fenekük/felkarjuk löttyedtségétőlszenvednek.

Ilyenkor kezdenek el a nők diétázni és edzeni
Ám az a baj, hogy a kezdeti lendület többnyire hamar lelankad, de az is előfordulhat, hogy nem a problémás területekről fogyunk, hanem onnan, ahonnan egyáltalán nem szeretnénk, pl. arc/mell. Vagy ha sikerült is megszabadulni a zavaró feleslegtől (pl. a combokról), az sajnos hamar visszakúszhat ránk, hogyha már nem figyelünk oda az étkezésünkre és/vagy nem sportolunk. A fránya jojó-effektus mögött az a jelenség áll, hogy a diétával és/vagy sportolással összezsugorított zsírsejtek képesek ismét megdagadni. „A zsírbontás és a zsírégetés divatos kifejezések, rengeteg termékre, szolgáltatásra (pl. masszázsöv, vibrációs tréner, fogyitabletta, zöldtea-kapszula, káposztaleves-kapszula, fehérjeturmix) ráaggatják. Ám ezek is csak a zsírsejtek térfogatát változtatják, számukat nem” – mondja Dr. Gulyás Tamás orvos-szakértő, életmód-tanácsadó. Tehátezek sem nyújtanak tartós megoldást, vagyis ha felhagyunk használatukkal, akkorbeköszönhet a drágalátos jojó-effektus.

Szerencsére van egy jó hírünk
A modern nők óriási szerencséjére már létezik egy olyan alakformáló módszer, amivel végre jojó-effektus nélkül, éhezés nélkül és szenvedés nélkül fogyhatunk, méghozzá célzottan. Ez a kavitációs zsírbontó technológia, melyet szépségcentrumokban már több mint egy évtizede nagy sikerrel alkalmaznak.Az eredmény látványos és centiméterekben mérhető.

A kavitációs zsírbontás a tartós és gyors fogyás megvalósítója
A kavitációs zsírbontás (más néven ultrahangos zsírbontás) egy non-invazív eljárás, amely speciális ultrahangrezgésekkel képes a makacs zsírpárnákat okozó megnagyobbodott zsírsejteket kipukkasztani és lebontani, ezáltal formálja az alakot és halványítja el a narancsbőrt. Az évtizedes múlttal rendelkező kavitációs zsírbontása műtéti zsírleszíváson kívül az egyetlen módszer, amely nemcsak a zsírsejtek térfogatát csökkenti (mint pl. a diéta vagy a sport), hanem végleg lebontja azokat. Így érhető el vele tartós, jojó effektus nélküli hatás, hiszen a kavitációs zsírbontás során megsemmisült zsírsejtek helyett nem keletkeznek újak a kezelt területen. Az eljárás – melynek manapság létezik már kényelmes otthoni gépes változata is, a Forever Slim – teljesen fájdalommentes és biztonságos.

Bíró Ica fitnesz-szakértő is kipróbálta a kavitáció zsírbontást: „Célzottan azokat a kritikus zónákat formálja, ahol alkatilag több a zsírsejtünk. Tehát pontosan ott hat, ahol az évek múltával az esetleges edzések és diéta ellenére is kialakulnak a makacs zsírpárnák” – nyilatkoztaa Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó gépről.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest