… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Az álomalak tőlünk függ – Lauren Conrad tippjei

Az álomalak tőlünk függ – Lauren Conrad tippjei

A The Hills című valóságshow sztárja, aki ma már sikeres könyvszerző és stylist, Lauren Conrad is keményen készül a bikiniszezonra. Lauren rajong a kickboxért, de rengeteget edz Jarett Del Bene személyi edző segítségével is!

Lauren naponta hatszor eszik, főleg gyümölcsöt, zöldséget és halat. Naponta összesen 1500 kalóriát, ami azért fontos, mert így a szervezete folyamatosan táplálva van. „Imádom a különféle halakat, szerencsére Amerikában rengeteg igen jó halas étterem van!”- vallja a szépség, aki azért néha bűnözni is szokott, hiszen gyengéje a karamellás latte, amit heti háromszor fogyaszthat.

Edzésterve
Lauren hetente kétszer egy órát súlyzózik, majd futópadon edz. Emellett pedig szívesen hódol kedvenc hobbijának is a hegymászásnak. A divatikon szerint  két hely van, ahonnan nagyon nehéz fogyni, az egyik a has, a másik a kar. Mivel saját bevallása szerint neki nagyon is oda kell figyelni ezekre a testrészekre, így folyamatosan karban kell magát tartania. Conrad az idei nyári bikiniszezonra négy kilót fogyott, edzője Jarett Del Bene segítségével, aki sok hollywoodi színésznő alakjáért felel. Az edző egyébként imád a hollywoodi hírességekkel foglalkozni, mert szerinte nincs is annál jobb, mint látni, milyen változáson ment át a sztár.

Saláta és hal
„A legnehezebb lemondás a pizza és a spagetti!”- vallja Lauren, aki szerint a fogyás egyenes arányban van az önbizalmunk növekedésével is… Leggyakrabban használt étrendjét éppen ezért az 1500 kalóriás, napi háromszori étkezés és háromszori nassolás teszi ki.

Lauren Conrad napi étrendje:
Reggeli:
gyümölcssaláta, magvakkal és az elmaradhatatlan kávéval
Ebéd: 
protein shake az edzőteremben
Rágcsálnivaló: mandula, sárgarépa és alma
Vacsora: hal salátával

Fotó: MTV/Hills 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest