A Starbucks kávékülönlegességei immár a Nespresso®* kávéfőzőkkel kompatibilis kapszulás kiszerelésben is kaphatók.
A világ legismertebb kávézóláncának kávéi nem véletlenül népszerűek, 1971-es alapítása óta a Starbucks a minőséget helyezte előtérbe. A mostantól Magyarországon is az állandó kínálat részeként elérhető kapszulás kávék is mind gondosan válogatott és pörkölt, 100%-ban arabica kávéból készültek a világ legjobb termőterületeiről. A kávébabok a Starbucks amszterdami pörkölőüzeméből Franciaországba kerülnek, itt őrlik és töltik őket kapszulákba. A Starbucks® Espresso kapszulákat mindkét végén vékony alumíniumréteg határolja, melyet a kávéfőzők pengéi könnyedén átlyukasztanak. A víz így optimális mértékben fut át a kapszulákon, garantálva a tökéletes eszpresszót minden egyes alkalommal.
A kávézólánc legkedveltebb szemes kávéi közül négy immár kapszulás kiszerelésben is megvásárolható. Az 1975 óta a Starbucks kávézókban készített kávékülönlegességek állandó alapja, a telt és karamellás Espresso Roast kávékeverék, valamint három, jellegzetes ízű, közepes pörkölésű single-origin kávé. A dél-amerikai Guatemala Antigua egy kiegyensúlyozott kávé kakaós és finoman fűszeres jegyekkel, a Colombia egy markáns ízvilágú, testes kávé diós-mogyorós utóízzel, az afrikai Kenya pedig egy frissítő citrusos és borsos ízvilágot hordozó kávé.