… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Itt a nagy szemek trendje!

Itt a nagy szemek trendje!

Megérkezett a Maybelline New York legújabb szempillaspirálja, mely forradalmasítja a szempillafestést. A Volum’Express Big Eyes kettős keféjével hatalmas igéző tekintetet varázsol! Az új szempillaspirált mi is leteszteltük!

A Maybelline első dupla spirálja 360 fokban emeli ki a pillákat, így 2x nagyobbnak tűnő szemeket varázsol. A felső kefe maximálisan megemeli a felső pillákat, a mikro-kefe pedig megragadja a legkisebb alsó pillát is a teljes körű hatásért. A gyorsan száradó formálnak köszönhetően a festék nem folyik és nem hagy foltot – még az alsó pillák alatt sem. Az eredmény? Hatalmas, igéző szemek.

És a gyakorlatban?
A Maybelline New York jóvoltából a szempillaspirált most mi is leteszteltük. Az első és legfontosabb előnyként mindenképpen az alsó pillákhoz való mikrokefét lehetne kiemelni. Korábban sokan, az alsó pillákat szemfestés közben inkább hanyagoltuk, mivel nem csak komplikált volt a művelet, de közben a szempillák össze is ragadtak. Az új Volum’Express Big Eyes azonban vékony keféjének hála tökéletes az alsó pillákhoz, használata hihetetlenül egyszerű, nem kenődik, és megragadja még a legkisebb szálakat is. Nem csomosított, szépen szétválasztotta és hangsúlyozta a szempillákat, a felső és alsó kefe használatával a szemek tényleg kétszeresükre nőnek!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest