Fetás paradicsomos bruschetta
Hozzávalók: érett paradicsom, friss bazsalikomlevél, feta sajt, extra szűz olíva olaj, egy fej vöröshagyma, tengeri só és bors.
Elkészítés: A paradicsomot és a hagymát apró darabokra vágjuk, majd megöntözzük olívaolajjal, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Majd hozzáadjuk az apróra vágott feta sajtot és bazsalikomot. Végül a sült bruschetta falatokra pakoljuk.
Pármai kanapé
Hozzávalók: barna kenyér, pármai sonka, kecskesajt, articsóka, sárgadinnye, fekete olajbogyó
Elkészítés: a pácolt, szeletelt articsókát tekerjük be a pármai sonkával, és finoman helyezzük rá a barna kenyérre és a friss kecskesajtra, majd egy szendvicspálcikával szúrjuk át. Díszítsük sárgadinnyegolyókkal és fekete olajbogyóval.