Ez a saláta egy igazán diétás vacsoraalap, ami tele van vitaminnal és a jótékony olívaolajjal, ami bőrünket is széppé teszi!
Citromos-olívás zöldsaláta fetával és koktélparadicsommal
Hozzávalók: 5 dkg jégsaláta és 5 dkg kevert saláta, 0,5 dl olívaolaj, 0,5 dl citromlé, 5 dkg fetasajt, 3 dkg koktélparadicsom, 15 db fekete olívabogyó és só
Elkészítés: Végtelenül egyszerű elkészíteni ezt a frissítő nyári salátát. Először is megmossuk a hozzávalókat, félbevágjuk a paradicsomokat és egy keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk az olívabogyót, sót, olívaolajat, citromlevet majd összekeverjük. A friss fetasajtot kockára vágjuk és már kínálhatjuk is!
Recept: Gödöny Ferenc, chef