… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Tavaszi virágeső – a Tchibo webáruház virágos kollekciójából szemezgettünk

Tavaszi virágeső – a Tchibo webáruház virágos kollekciójából szemezgettünk

A tavasz végérvényesen közeleg! Virágba borulhat a hálószoba, romantikus stílus költözhet lakásunkba, jókedvű és tavaszi hangulattal frissíthetjük fel a konyhát és az étkezéseinket is. A Tchibo webáruház legfrissebb kínálata ezért kapta a Tavaszi virágeső elnevezést: üde dekorációs megoldásokat és minőségi kiegészítőket találunk a minőségi választékban. Kiemelünk néhány kivételesen izgalmas lehetőséget! Azonban ne szalasszuk el a jó vételt, mert a termékek csupán limitált darabszámban és ideig rendelhetőek.(x)

01-agynemuEnnek a különösen puha, könnyű és kellemesen sima perkál ágyneműnek köszönhetően egy tarka virágokkal, pillangókkal és szitakötőkkel teli rét kellős közepén tölthetjük az éjszakát, miközben tiszta biopamutból készült, finom, sűrű szövésű anyag ölel körül bennünket. Az anyag hőmérséklet kiegyenlítő és kiválóan felveszi a nedvességet. A paplan és a párna a cipzár segítségével villámgyorsan felhúzható.

02-abogre

Ez az XL-es méretűbögre akvarell-virágmintájával már ránézésre is különleges. A virágok olyanok, mintha kézzel festették volna őket – de az áruk sokkal kedvezőbb! A nagy bögre minőségi porcelánból készült, mosogatógépben tisztítható és mikrohullámú sütőben használható, valamint 180 °C-ig hőálló. Űrtartalma kb. 500 ml.

Csészék:
02chttps://www.tchibo.hu/tavaszi-dekoracio-es-kiegeszitok-t400078406.html#p400108735

Reggeliző szett:

02bhttps://www.tchibo.hu/tavaszi-dekoracio-es-kiegeszitok-t400078406.html#p400108733

04-renforceagynemu

Ez a bőrbarát biopamutból készült renforcé ágynemű színt visz az álmok birodalmába. A nagyméretű virágok a színek impozáns játékaként folynak át egymásba, így a minta egy modern akvarell hatását kelti. Az ágynemű finom, sűrű szövésű anyagával lágyan simul hozzá a bőrhöz. A könnyű és kellemesen sima anyag hőmérsékletkiegyenlítő és kiválóan felveszi a nedvességet. Az paplan és a párna a cipzár segítségével villámgyorsan felhúzható.

Íme, néhány kiragadott ajánlat az eheti kínálatából! Nézzük át a teljes lakbrendezés választékot, és válogassunk kedvünkre. Sőt, a ruha kínálat is széles.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest