… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Blog Szandál szezonra fel!

Szandál szezonra fel!

Május vége fele járunk, úgyhogy lassan itt a nyár! Előkerülnek a rövid szoknyák, sortok, spagettipántos felsők és a szandálok, papucsok. A téli cipők és a magassarkúk sokszor látványos és csúnya nyomokat hagyhatnak a lábfejeken. Készülj idén a Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelővel a jó időre, így biztosan nem kell majd szégyenkezned a száraz, kemény és repedezett bőr miatt, ami kivillan a legújabb trendi szandálodból!

A tavalyi év szépségápolási darabja, a Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő idén tavasszal egy innovációval rukkolt elő: a készülék rotációs fejeit gyémántkristályokkal látták el, így még hatékonyabbá téve az otthoni lábápolást, ráadásul a készülék áprilistól limitált kiadásként, igazi csajos pink színben is elérhető. A pink készülék az új, extra kemény rotációs fejjel kapható, melynek segítségével igazán egyszerűen távolíthatjuk el a megkeményedett bőrt, így gyönyörű lábakkal vághatunk neki a nyárnak.

Ha igazán alapos akarsz lenni, akkor érdemes kipróbálnod a talpreszelő mellé az intenzív szérumot és a lábfürdetőt is, melyeket most a képen látható díszdobozban is beszerezhettek! 🙂

Pin It on Pinterest