… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Blog Frissítő tavaszi parfümújdonságok

Frissítő tavaszi parfümújdonságok

Ilyenkor tavasszal minden világos, rózsaszín, pillekönnyű és illatos. Légy te is az! 🙂 Az év ezen időszakában érdemes olyan gyümölcsös-virágos parfümöket használni, melyek a napsütötte réteket idézik. A parfümmárkák tavaszi kollekcióikban előszeretettel használnak olyan illóanyagokat, amelyek azt a hatást keltik, mintha egy hatalmas színes virágcsokorba szippantanánk bele egy jó nagyon.

 

Beyoncé – Rise

Ez év tavaszán az énekesnő a nagysikerű RISE illat limitált kiadású variánsával kedveskedik rajongóinak, 2015 márciusában lép piacra a SHEER RISE. Ez az újdonság pezsdítően friss, virágos illat, igazi tavaszi gyönyörűség. Megtartja elődje, a Rise csábító, édes jegyeit, de a benne felbukkanó citrusfélék szinte felkorbácsolják érzékeinket, egyetlen cseppje is jókedvre derít.

Katy Perry – Spring Reign
Az alapillat benzoégyanta, cédrus olaj és kasmír jegyei puha melegséggel, eleganciával ruházzák fel az illatot – királynőhöz méltó végkicsengést adva a kompozícióhoz. Az illat különleges összetevője a davana, vagy indiai üröm, amit afrodiziákumként tartanak számon, a szerelem és hűség növénye, mely megvédi viselőjét minden ártó szándéktól.
Avon – Cherish

Téged és a szeretteid. A nőket, akik a boldogság forrásai, akik élettel teliek, romantikusak és pozitív kisugárzásukkal maguk köré vonzanak másokat. A Cherish parfüm lágy, virágos illatát az édes cseresznyevirág, az érzéki jázmin, a krémes szantálfa és az értékes pézsma mennyei egyvelege adja. Engedd szabadjára nőiességedet egy illattal, ami olyan, akár egy meleg ölelés, mely egész napon át tart!

 

Nina Ricci – Les Délices

A Les Délices de Nina egy új limitált kiadása a Nina illatuniverzumnak, mely 2006 óta töretlen sikertörténet. Egy illat, amely elragadóan emlékeztet gyermekkorunk kellemes, édes világára. Egy édes csábítás, a fiatal lányoknak, akik új ízeket keresnek. Egy elvarázsolt labirintus, melyet gyermekkorunk legendás meséi ihlettek. Ez a csodálatos világ ezúttal mobil applikáción keresztül is elérhető egy addiktív játékon keresztül, ahol élénk színű édességek válogatásával élvezhetjük Nina világát a végtelenségig.

Pin It on Pinterest