… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Blog Csak természetesen!

Csak természetesen!

“A természet bőségesen megajándékozott minket mindennel, ami egészségünk megőrzéséhez szükséges.” – Sebastian Kneipp

A fenti idézetre hivatkozva kérdem én tehát, hogy akkor meg mégis miért használunk olyan kozmetikumokat, amelyek nemhogy nem szolgálják az egészségünk megőrzését, de még károsak is lehetnek?!

fotó 4Ismered a Kneipp márkát?
Ha még nem, akkor kedves olvasó, engem ért az a megtiszteltetés, hogy bemutathatom Neked. Hogy mit érdemes tudni róla? Termékei hatékonysága a természetes összetevőkön alapul. Tartósítószereket nem tartalmaz, paraffintól, szilikontól és ásványi olajoktól mentes. Tapasztalt bőrgyógyászok fejlesztették ki, bőrbarát jellege egyetemi klinika által van igazolva. És ha ez még nem lenne elég, a Kneipp tagja a németországi “Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek. Szimpatikus ugye? Akkor ismerd meg közelebbről.

Kneipp Jókedv aroma habfürdő
Aromatizált habfürdő maracujával és grapefruittal. Gyengéden ápol és hosszan habzik. Természetes maracuja- és grapefruitolaj kivonata vidám, exotikus gyümölcsös illatot képez, ami felüdülést nyújt és mosolyt varázsol mindenki arcára. Ezzel a szuper habfürdővel a zuhanyzás igazi élménnyé válik, ami garantáltan jókedvre derít. (Telitalálat a névválasztás!) Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek és színezőanyagok nélkül készül és tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által van kifejlesztve valamint tesztelve.

fotó 3

 

Kneipp Derűs nap aroma tusfürdő
Ez a remek kis tusfürdő sokkal, de sokkal többet tud mint egy átlagos tisztálkodószer. A Derűs nap elnevezésű termék természetes éterikus kubeba olajjal és citromfű kivonattal gyengéden ápol, selymessé és puhává varázsolja a bőrt. Javítja a közérzetet energetizáló hatású. Kezdd a napot zuhanyzással, használd a derűs nap tusfürdőt és élvezd a hatását!

fotó 2

 

Kneipp lábápoló vaj
A nyári magassarkúk és szandálok köztudottan nem lábfejbarátok. Sajnos csúnya bőrkeményedéseket tudnak okozni, ami igencsak visszataszító látványt nyújt. A Kneipp lábápoló vaj értékes ápolást nyújt a száraz lábnak. Egyik nagy előnye, hogy gyorsan felszívódik, így ápoló hatása szinte azonnal érzékelhető. A nedvességmegkötő hatású urea mellett, bőrnyugtató panthenolt és bőrvédő E-vitamint is tartalmaz. A friss illatú lábvaj rendkívül kiadós és könnyű eloszlatni. A körömvirág kivonat különösen alkalmas a láb és egyéb érzékeny, igénybe vett bőrfelületek regeneráló és jótékony ápolására. A shea vaj kellemesen puha érzetet kelt, gyorsan beszívódik, zsíros érzet hatása nélkül. A többi termékhez hasonlóan ez is növényi ápoló hatóanyagokkal és tartósító szerek nélkül készül.

fotó 1

A Kneipp termékek a természet és a tudomány kombinációjával készülnek így a legérzékenyebb bőrűeknek is teljes körű ápolást nyújthatnak. Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődésed a márka iránt, termékeit én csak ajánlani tudom, nagyon megszerettem őket!

Pin It on Pinterest