… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség #SELFIECOLOR csak Neked!

#SELFIECOLOR csak Neked!

Próbáld ki a sminktrendek által inspirált új árnyalatokat, valamint hajfestési technikákat, és kápráztass el mindenkit egy tökéletes selfievel.

selfiecolour

Kizárólag a fodrászod képes kiválasztani az Te hozzád leginkább illő árnyalatok kombinációját, hogy hajszíned kivételes és magával ragadó legyen.

Észrevetted, hogy napjainkban a nők egyre gyakrabban készítenek selfieket?
A L’Oréal Professionnel szalonokban elérhető #SELFIECOLOR szolgáltatás segítségével mindenkinek személyre szabott trendi hajszíneket varázsolnak fodrászaink , hogy káprázatosan nézzenek ki saját SELFIE fotóikon!


– Minden nő a lehető legjobban és a legfrissebb trendekben tündökölve szeretne kinézni saját selfie fotóján .
– A Blond Studio segítségével végzett szőkítés, esetleg melírozás, valamint a Dia Richesse és a Dia Light hajfestő rendszerekkel történő színezés egyedülálló kombinációja lehetővé teszi a „SELFIE VENDÉGEK” kívánságainak megfelelő, személyre szabott színhatások gyors és kreatív létrehozását.
– Próbáld ki a legújabb sminktrendekkel összhangban álló 5 kreatív hajfestő technikák egyikét és ismerd meg a 2 divatszín inspirációt!
– És ne feled, hogy csakis a Te fodrászod képes olyan személyre szabott színhatásokat alkotni, amelyeket egyedül otthon nem tudsz elérni.

2 ÚJ TRENDI DIVATSZÍN

#PEACHHAIR
Frissítsd fel hajszíned játékos barack tónusokkal. A narancs és a rózsaszín árnyalatok tökéletes keveréke gyönyörű melegséget kölcsönöz arcbőrödnek is.

#ROSEGOLD
Borítsd be hajad fényűző rózsaszínes arany árnyalattal, és légy ellenállhatatlan. A lágy rózsaszínbe hajló arany árnyalatok fényűző megjelenést biztosítanak mind a szőke, mind pedig a világosított barna hajú hölgyek számára.

Keresd a #SELFIECOLOR szolgáltatást  a hozzád legközelebb eső L’Oréal Professionnel szalonban  a szalon lokátorunk segítségével: http://loc.salon-expert.hu/

Hozzászólások

Pin It on Pinterest