… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Revlon folyékony matt rúzsok és Eyes,cheeks,lips paletta -Teszt!

Revlon folyékony matt rúzsok és Eyes,cheeks,lips paletta -Teszt!

Sajnos a Revlon márka termékeit még nem volt szerencsém kipróbálni, de végre eljutottak hozzám is a termékeik. Egy szuper kis csomaggal leptek meg engem, amitől teljesen elájultam, hiszen egy akkora rúzs rajongónak mint én, ez maga a mennyország.  Öt darab folyékony matt rúzs érkezett, amiket alig vártam hogy kipróbálhassak, úgyhogy először ezeket kezdtem el tesztelni. Gyönyörű árnyalata van az összesnek, így választani sem tudnék, hogy melyik lett a kedvencem.

Amit érdemes tudni róluk:

  • 100%-os viaszmentes formula
  • ultrakönnyű viselet, matt finish
  • hidratáló formula
  • tökéletes fedés egy rétegben
  • ellenállhatatlan vanília és mangó illat
  • bársonyos applikátor

A csomagolása nekem nagyon megtetszett. Egyszerű, lekerekített vonalak jellemzik amit az ezüst kupak szépen feldob.

Az applikátorával nagyon könnyű dolgozni, elég egy rétegben felkenni a terméket, ennyivel is nagyon szép a fedése. Finom, krémes állaga van a rúzsoknak, így egyszerű őket eloszlatni az ajkakon. Lassan szárad és sajnos az után is marad még egy kis fénye, így nem mondanám teljesen mattnak. Ami nagyon jó, hogy egyáltalán nem szárítja ki az ajkakat, mint általában azt az ilyen rúzsok szokták, kényelmes viselet.  Ami engem teljesen elvarázsolt az a mangós és vaníliás illata. Bár állítom, hogy engem némelyik árnyalatnál inkább a cseresznyére emlékeztet. Ára: 3995 Ft

A másik termék, amit tartalmazott a kis csomag, az az Eyes, Cheeks + Lips paletta
Amit fontos róla tudni:

  • Professionálisan összehangolt árnyalatok, melyek elengedhetetlenek a teljes smink elkészítéséhez.
  • Univerzális, tündöklő árnyalatok
  • Mindkét paletta a Revlon legnépszerűbb színeit tartalmazza – 6 ColorStay Szemhéjpúder – 1 Arcpír -2 Super Lostrous Ajakrúzs – 2 Super Lostrous Ajakfény
  • A bármikor kényelmesen alkalmazható szett tartalmaz egy tükröt, applikátort és ecseteket is (duplavégű szemhéjpúder applikátort, ajakecset, arcpír ecset)

Seductive Smokies: füstös szemhéjpúderek, kipirult orcák, szexi ajkak
Romantic Nudes: semleges szemhéjpúderek, natúr arcszín, alig látható ajkak

Mint ahogy azt a nevéből is lehet gondolni, ez egy 3 az 1-ben paletta. Tartalmaz hat szemhéjpúdert ( selyem -és matt fényű), kettő rúzst, kettő szájfényt és egy pirosítót. Ezekhez tartozik egy duplavégű szemhéjpúder ecset, egy ajakecset és egy arcpír ecset.

A szemhéjpúderek kicsit porzanak, de alapvetően jó az állaguk és szépen egymásba lehet őket dolgozni. A palettából a világosabb árnyalatok szinte alig látszanak, éppen csak egy kis fényt adnak a szemhéjnak, viszont a sötétebbeknek már intenzívebb a színe. Tipikusan azok az árnyalatok, amikkel egy kellemes hétköznapi “nomakeup” sminket lehet elkészíteni, én nagyon megszerettem őket, legfőképpen a bal oldali oszlopból a harmadik árnyalatot, hiszen annak nagyon szép lilás barnás színe van amihez társul egy halvány kis csillogás is.

Összességében nekem tetszik ez a paletta, legfőképpen a szemhéjpúderekkel vagyok megelégedve, gyönyörű sminket lehet vele elkészíteni, amihez a hátulján van is egy kis ábra segítség céljából. Alig várom hogy még több termékét kipróbálhassam a márkának, hiszen ezek is szuperek voltak.

Réka szépség blogja:
Sziasztok! Nagyon régóta foglalkoztat már a szépségápolás és a divat. Számomra mindig is fontos volt a megjelenés és úgy gondolom, hogy a sminkkel és a ruha összeállításainkkal ki tudjuk fejezni önmagunkat a világ felé, mindemellett pedig mindkettő hatalmas önbizalmat tud adni. Imádok újdonságokat tesztelni és a velük kapcsolatos tapasztalataimat megosztani veletek, hiszen rendszeresen sminkelem magam a mindennapokban és a fellépéseimen. A sminkelés mellett a másik nagy szenvedélyem a zene, amit már négy éves korom óta űzök, az éneklés az életem, több feldolgozásomat megtudjátok tekinteni a Youtube csatornámon.
B. Nagy Réka – szépség blogger/vlogger/énekesnő

Hozzászólások

Pin It on Pinterest