… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Nyári kedvencek: Revlon Ultra HD Gel Lipcolor™ rúzsok

Nyári kedvencek: Revlon Ultra HD Gel Lipcolor™ rúzsok

 Feltűnő, telt, élénk színű ajkat szeretnél, mely nem szárad ki? Nos, a Revlon újdonsága mindezt könnyedén megadják Neked, 7 csábító színben!

revlon ajakruzs

A Revlon Ultra HD Gel Lipcolor™rúzsban a pigmentekben gazdag formula biztosítja, amire vágysz egy még selymesebb és fényesebb rúzsban. A titok a formulában van: a nagy mennyiségű élénk színpigmentek olyan gél alapban vannak feloldva, mely átitatja az ajkat a nagy felbontású színekkel, miközben könnyed érzetet ad. A korszerű hialuronsav tartalmú formula fokozza a hidratáltságot. Vékony alakja pedig precíz alkalmazást biztosít, így csábító formájú ajkat eredményez, puha és hidratált érzéssel.

Elindult a webshopjuk is: www.revlonshop.hu
A Revlon márka 1932-ben indult egy olyan innovációval, mely forradalmasította a szépségipart. A Revlon körömlakk volt az első, mely már valódi pigmenteket tartalmazott, kiszélesítve ezáltal a színválasztékot és egyben lehetővé tette, hogy a körömlakk árnyalata pontosan harmonizáljon a rúzs színével. A Revlon szépség nagyköveteinek mindig a kor szépségikonjait választotta, olyan híres színésznőket, topmodelleket, énekesnőket mint Dorian Leigh, AudreyHepburn, Iman, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, ChristyTurlington, Jessica Alba, Halle Berry, Olivia Wilde, Emma Stone, Alejandra Espinoza, Ciara és Gwen Stefani.

revlonshop

Hozzászólások

Pin It on Pinterest