… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Nu Skin® karácsonyi vásár – Ne hagyd ki a kedvezményeket!

Nu Skin® karácsonyi vásár – Ne hagyd ki a kedvezményeket!

A Nu Skin Enterprises, Inc. a mai napon bejelentette, hogy idén immár a harmadik egymást követő alkalommal is megrendezi a Nu Skin® karácsonyi vásárt az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régió 22 országában. Ez a varázslatos on-line vásárlási élmény minden nap új, 24 órán keresztül élő ajánlattal várja a látogatókat, akik a vállalat ez alkalomra kiválasztott bőrápolási és étrend-kiegészítő termékei mellett a legújabb tervezésű logós tárgyak közül is válogathatnak majd. (x)

A karácsonyi időszakban körülölel minket a varázs. Az ünnepi időszak fénypontja a vásárlás. Ez a lehető legjobb alkalom arra, hogy a Nu Skin® karácsonyi vásárba ellátogatva saját magunknak és szeretteinknek is kedveskedjünk a Nu Skin® elsőrangú termékeivel. A vásárban karácsonyig minden nap egyedülálló, külön az ez alkalomra kiválasztott termékeket vagy exkluzív ajándéktárgyakat tartogató ajánlatot fedezhet fel. Csapjon le rájuk, amíg nem késő, hiszen minden új meglepetés csak 24 órán át és korlátozott mennyiségben elérhető. „Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a Nu Skin® exkluzív logós tárgyait egykettőre elkapkodják!”  ̶ avat be a Nu Skin EMEA marketingigazgatója, Michel Van Velthoven.

A karácsonyi vásár mesebeli látképe és nyitóoldala 

nuskin

Miről van szó?

A Nu Skin® karácsonyi vásár különleges on-line vásárlási élményt kínál Ausztriában, Belgiumban, Csehországban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Magyarországon, Izlandon, Írországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Norvégiában, Lengyelországban, Oroszországban, Romániában, Szlovákiában, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban. Ezekben az országokban minden nap új exkluzív ajánlat válik elérhetővé 24 órán keresztül.

Hol találom?
Egyszerű, mint az egyszeregy: a karácsonyi vásárra a www.nuskin-wintervillage.com weboldalon látogathat el.

Milyen ajánlatok várnak?
A Nu Skin® karácsonyi vásár termékpalettája a Nu Skin® és Pharmanex® (bőrápolási és étrend-kiegészítő) termékcsaládokból került ki. A Nu Skin® termékszakértői kimondottan az évszakhoz fűződő igényeket szem előtt tartva válogatták össze őket. Ezek a termékek vonzó, kedvezményes áron kaphatók, promóciós ajándékok, valamint a termékekre kínált 30-os, illetve a szállítási költségre érvényes 70%-os kedvezmény kíséretében. A karácsonyi vásár ajánlatai között szerepelnek újonnan tervezett promóciós ajándékok is.

Hogyan működik?
A karácsonyi vásárt kirakatokon keresztül járhatja be. A kirakatokban látható az előző napi ajánlat, az aktuális ajánlat, illetve a következő napi ajánlat – melyet egyelőre rejtély fed. Ne maradjon le semmiről, látogasson vissza minden nap az aktuális meglepetés felfedéséhez!

Mikor?
Az első ajánlatról december 1-jén hull le a lepel. Ezt követően egészen 2015. december 25-ig minden nap új ajánlattal várjuk.

Ízelítő az idei Nu Skin® karácsonyi vásár kínálatából

PICTURE GLAM DEAL 10 - Winter treatWinter Magic Treat kollekció
Őrizze meg üde, fiatalos külsejét egész télen! A Nu Skin® forradalmi öregedésgátló terméke, az ageLOC® Tru Face® Essence Ultra növeli bőre rugalmasságát, ragyogó külsőt kölcsönözve a bőrnek. Ezek az egyedi kialakítású kapszulák az Ethocyn® mellett az ageLOC® erejét kihasználva forradalmi öregedésgátló tudományon alapuló technológiával a forrásoknál veszik célba az öregedés látható jeleit. A kollekcióhoz exkluzív logós kozmetikai táskával kedveskedünk,mely segítségével mindig kéznél tarthatja Nu Skin® termékeit. Ön így alkalomtól függően legjobb formáját nyújthatja, a táska luxust sugárzó időtlen eleganciájának köszönhetően pedig utazás közben is stílusos maradhat.

Treasure Delight Collection
A Treasure Delight Collection tartalmazza az ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II készülékkel használatos, prémium kategóriás, öregedésgátló összetevőkkel készült Facial Gels with ageLOC® arckezelő géleket. Ha a decemberi ünnepi forgatagban arcbőre fáradt, fakó, egy élénkítő spa élmény lehet a megoldás. Ez az exkluzív, szabadalmazott technológia speciálisan kialakított gélek segítségével az otthonába hozza a kozmetikát.
PICTURE GLAM DEAL 3 - Treasure Collection
A Galvanic élmény első lépéseként remek választás az NaPCA Moisture Mist hidratáló bőrpermet. A hatékony vezetőképesség biztosításához használja kezei benedvesítésére, mielőtt kezébe venné az ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II készüléket.

Kedvenc Nu Skin® termékei gondoskodnak róla, hogy bárhova is megy, mindig a legjobb formáját nyújtsa. A pazar Treasure Delight kollekció egy új tervezésű,exkluzív Nu Skin® kozmetikai táskában érkezik, így Ön anélkül maradhat összeszedett az ünnepi jövés-menésben, hogy le kellene mondania az eleganciáról.

Fürdőszoba szett

A zimankós téli hónapokban száraznak érzi kezeit? Viselje gondjukat az exkluzív Fürdőszoba szett segítségével! Megtalálható benne 2 üveg Nu Skin® Liquid Body Bar, mely a kézmosást felemelő bőrápolási élménnyé varázsolja – mindegy, hogy saját mindennapos rutinjába illesztené be, vagy esetleg vendégeit nyűgözné le vele. A grépfrút aromás illata rabul ejti érzékeit, míg a krémes, szappanmentes formula hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges olajat. Adja meg kezeinek a nekik járó gondoskodást: kézmosás után a hidratálásról se feledkezzen meg. Ehhez ideális választás a Perennial®, mely IBR-Dormin tartalmával a bőr természetes védelmi mechanizmusait támogatva óvja a kezeket a száraz levegő, a hideg időjárás és a szél támasztotta kihívások ellen. A Perennial® segít, hogy bőre egész évben kellemes tapintású, egészséges külsejű maradjon. Ezt az ajánlatot a külön a karácsonyi vásárra tervezett stílusos fürdőszobai állvány teszi igazán egyedülállóvá. Számolja fel a rendetlenséget, és stílusosan tegye közszemlére kozmetikumait ezen az állványon, mely egy Liquid Body Bar és egy Perennial® tárolását teszi lehetővé. Időtálló, klasszikus eleganciája folytán a fürdőszoba éke lesz.

Látogasson el Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/NuSkinEMEA?fref=ts
Látogasson el YouTube csatornánkra: https://www.youtube.com/user/NuSkinEMEARegion

Hozzászólások

Pin It on Pinterest