… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Napfényt idéző sminkek tavaszra

Napfényt idéző sminkek tavaszra

Az egyik legszebb természeti jelenség bolygónkon a naplemente. Az idei szezonban a divatházak ezt a látványt szerették volna visszaadni a sminktrendekben és kifutókon egyaránt.

A sminkmesterek ezúttal a tavasz legszebb árnyalatait használták fel a modellek sminkjeinek megalkotásánál. A napsütötte palettában idén olyan színek kaptak helyet, mint a narancs, az őszibarack, a sárga, vagyis mindazon árnyalatok, melyekre reggelente érdemes felébredni.

Élénk narancs és sörbet színek

Tom Pecheux sminkmester előszeretettel kísérletezett élénk narancs és pasztell sárga kombinációjával, ennek a két árnyalatnak az egyesítése horizonthatást eredményezett. A narancsszínt a sminkes szerint, idén érdemes egy kevés fehérrel elkeverni, így egy lágyabb tónusú sörbet színt kapunk, mely kifejezetten divatosnak számít a tavaszi szezonban. Ez a szemek belső sarkaiba és homlokcsontra felvéve ragyogó tekintetet eredményez. A műveletet fejezzük be a szempillaspirál használatával.

Narancs színű cicaszem az idei tavasz kedvence

A Louis Vuitton divatháznál a citrus árnyalatok hódítottak, a vidám sminkeket a híres sminkmester Pat McGrath készítette el. A szemeket Pat egy tompa barack tónussal emelte ki, majd fekete szemceruzával és szempillaspirállal tette igézővé a tekinteteket. Ez a smink tökéletesen megállja a helyét bármelyik bulin.

Feltűnő sminkek a Diornál

Megszokhattuk már, hogy a Dior sosem elégszik meg a szokványossal, a divatház különleges alkotásai valahogy mindig kitűnnek a szürke tömegből. Pat McGrath a napfényt idéző sminket ragyogó kristályokkal tette teljessé. A mandarin árnyalatú szemhéjpúder és a fekete szempillaspirál kettőséből lenyűgöző eredmény született.

Üde tavaszi smink

A narancs szemsmink és a halvány rózsaszín ajkak nagyszerűem kiegészítik egymást, ezzel a kombinációval egy üde tavaszi sminket kapsz. Ha merészebb megjelenésre vágysz, a vörös ajkak és mandarin szemek tökéletes kontrasztot alkotnak, és biztosan felhívják rád a figyelmet.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest