… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség L’Oréal Paris Color Riche Gold Obsession rúzs 24 karátos arannyal – Teszt!

L’Oréal Paris Color Riche Gold Obsession rúzs 24 karátos arannyal – Teszt!

Az elmúlt időben elég sok rúzst teszteltem nektek és mint tudjátok rúzsmániás vagyok, így sosem elég belőlük. Most a L’Oréal Paris Color Riche Gold Obsession rúzsáról fogok nektek írni.

Ami engem nagyon megfogott ebben a termékekben, hogy gyönyörű a csomagolása. Ez az arany fekete kombináció biztosan magára vonzza a tekinteteket. Megmondom őszintén, hogy számomra nagyon fontos egy rúzsnak a kinézete, bár szinte ez az összes terméknék így van, mert nyilván azt fogom tesztelni, ami felkeltette a figyelmemet. Volt már olyan hogy valamit azért nem vettem csak meg, mert nem tetszett a külseje…

Mostanában inkább a matt rúzsokra kattantam rá, így kíváncsi voltam hogy most mennyire fog ennek az ellenkezője tetszeni és pont ezeknek a rúzsoknak köszönhetően jöttem rá, hogy többször kéne fényes finisűeket használnom. Ami viszont hátrány az effajta termékeknél, hogy nem annyira tartósak, de cserébe viszont ápolja az ajkakat.

A formulája nagyon kellemes, lágy, krémes és gyönyörűen pigmentált, ennek köszönhetően könnyű felvinni az ajkakra. Nem kopik foltokban, csak szépen halványul a színe.
Három állandó árnyalat újragondolt, 24 karátos arannyal dúsított változatai ezek. Finom, lágy fény társul az intenzív színekhez. Nálam a háromból jelenleg kettő van, a Rose Gold, ami egy erőteljesebb, mély rózsaszín, a Rouge Gold egy erős már már narancsos piros vadító árnyalat, a harmadik pedig a Pink Gold amit még nem volt szerencsém tesztelni, de ez egy világosabb babásabb szín a többihez képest. Ami nekem nem tetszik, az az illatuk, számomra kicsit erős, más L’Oréal-os rúzsomnál is éreztem már és sosem jött be, de hál istennek hamar elillan, így nem érezzük sokáig. Az ára sem vészes: 3799 .- (bár már nem sorolnám az olcsó rúzsok közé)

Sziasztok! Új terméktesztet töltöttem fel a bnagyreka.blog.hu-ra ☺. @lorealmakeup

A photo posted by Réka🦄 (@rekabnagy) on

Réka szépség blogja:
Sziasztok! Nagyon régóta foglalkoztat már a szépségápolás és a divat. Számomra mindig is fontos volt a megjelenés és úgy gondolom, hogy a sminkkel és a ruha összeállításainkkal ki tudjuk fejezni önmagunkat a világ felé, mindemellett pedig mindkettő hatalmas önbizalmat tud adni. Imádok újdonságokat tesztelni és a velük kapcsolatos tapasztalataimat megosztani veletek, hiszen rendszeresen sminkelem magam a mindennapokban és a fellépéseimen. A sminkelés mellett a másik nagy szenvedélyem a zene, amit már négy éves korom óta űzök, az éneklés az életem, több feldolgozásomat megtudjátok tekinteni a Youtube csatornámon.
B. Nagy Réka – szépség blogger/vlogger/énekesnő

Hozzászólások

Pin It on Pinterest