… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Kipróbáltuk a mark-ot!

Kipróbáltuk a mark-ot!

Az Avon új márkája a mark megtestesíti mindazt, amit egy modern, trendi, belevaló lány képvisel – merész, bohém, színpompás árnyalatok, extravagáns sminkek, élénk rúzsok és csábító pillák. A márkához már jól ismert, népszerű termékek egy része is csatlakozik, amelyek új, extravagáns külsőt kapnak, ezen felül pedig hónapról-hónapra további izgalmas sminkújdonságokkal bővül a mark színes kínálata.

IMG_0118

Az első termék, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet az a mark Spectralash szempillaspirál. A csomagolása nekem nagyon tetszik, az egyszerű fekete tubust nagyon feldobja az extravagáns márkajelzés.  A különlegessége az, hogy egy spirálon belül három dúsító fokozat közül lehet választani, egyszerűen csak a megfelelő fokozathoz kell tekernünk a tubust.  Az elsővel , egy hétköznapi természetes hatást lehet elérni, a kettessel valamivel erősebb, látványosabb a végeredmény, na de ha a hármasa tekerünk akkor látható csak igazán mit tud ez a spirál.

mark szempillaspiral

Az utolsó fokozattal akár nyolcszor dúsabbnak tűnhetnek a pilláink, igazán csábítóvá válik tőle a tekintetünk. Nem kell sokat rétegezni belőle egymásra, hogy elérjük ezt a drasztikus végeredményt. A keféje klasszikus rostszálakból áll, ami lehetővé teszi a csomósodás mentes felvitelt, mindemellett nem maszatolódik el, nem pereg le, így egész nap makulátlan marad a sminkünk. Az ára is nagyszerű : 2099 Ft
reka_mark teszt

A mark bigcolour ajakfilcnek is szintén tetszik a csomagolása, ennek is feldobja fekete tubusát a márkajelzés, a kupakja fehér és külön pluszpont jár azért, hogy az alján látható az, hogy milyen színű maga a termék. Látszik, hogy teljesen arra törekedtek a formatervezésnél, hogy egy valódi filc érzését keltse, nagyon kellemes illata van, de úgy igazán semmihez sem tudnám hasonlítani. A felvitele elsőre kicsit számomra nehézkes volt, bár állítom, hogy csak azért, mert elvagyok szokva attól, hogy filccel színezzem be az ajkamat.

mark_avon_tesztÁltalában az ilyen típusú termékek nekem kicsit csípni szoktak, amit ennél is éreztem, de szerencsére csak nagyon minimálisan. Több rétegben kell felvinni, akkor lehet csak intenzív hatást elérni vele, viszont nagyon jól lehet egymásra építeni. Kellemes viselet, olyan mintha nem is lenne semmi a számon, sőt emellett nagyon tartós. Mivel beszínezi az ajkakat, így egyáltalán nem látszik, ha kopik, nem kell rá folyamatosan figyelni és percenként megigazítani. Az eltávolításával akad egy kis probléma, mivel teljesen nem lehet eltüntetni az árnyalatot, így még más nap is van egy halvány pirosas színe a szájnak. Így összességében azt mondanám hogy nagyon ígéretesnek tűnik ez az új márka, kíváncsi vagyok a többi termékre is…

Réka szépség blogja:
Sziasztok! Nagyon régóta foglalkoztat már a szépségápolás és a divat. Számomra mindig is fontos volt a megjelenés és úgy gondolom, hogy a sminkkel és a ruha összeállításainkkal ki tudjuk fejezni önmagunkat a világ felé, mindemellett pedig mindkettő hatalmas önbizalmat tud adni. Imádok újdonságokat tesztelni és a velük kapcsolatos tapasztalataimat megosztani veletek, hiszen rendszeresen sminkelem magam a mindennapokban és a fellépéseimen. A sminkelés mellett a másik nagy szenvedélyem a zene, amit már négy éves korom óta űzök, az éneklés az életem, több feldolgozásomat megtudjátok tekinteni a Youtube csatornámon.
B. Nagy Réka – szépség blogger/vlogger/énekesnő

Hozzászólások

Pin It on Pinterest