… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Kipróbáltam a szivárványos highlightert!

Kipróbáltam a szivárványos highlightert!

Már rengeteget szemezgettem különböző internetes oldalakon a szivárvány színű highlighterekkel, így nagyon örültem mikor megláttam az essence blossom dreams fantázia nevű többszínű kiemelőt. A csomagolása ennek is egyszerű, átlátszó, bár már alapvetően az, hogy ilyen sok árnyalatból áll feldobja a terméket.

essence szivarvanyhighlighetr
Vélemény: Minimálisan porzik csak a púder, ellenben jól bele lehet építeni a sminkbe, gyönyörű, bársonyos fénye van, amellyel visszafogott színt ad az arc bármelyik részének.
A 01-es Prism of Light árnyalatban kapható, én most ezt nagyon megkedveltem, így mindennap ezt használom. Az essence új “blossomdreams” trendkiadása 2017. márciustól áprilisig a tavaszi szezont köszönti, és a napsugarak csillogásával játszik.

reka szepseg

Az essence tavaszi kollekciójának másik tesztjét ITT olvashatod el! (Essence My Beauty Angels mattító gyöngyök -Teszt!)

reka szepsegblog

Réka szépség blogja:
Sziasztok! Nagyon régóta foglalkoztat már a szépségápolás és a divat. Számomra mindig is fontos volt a megjelenés és úgy gondolom, hogy a sminkkel és a ruha összeállításainkkal ki tudjuk fejezni önmagunkat a világ felé, mindemellett pedig mindkettő hatalmas önbizalmat tud adni. Imádok újdonságokat tesztelni és a velük kapcsolatos tapasztalataimat megosztani veletek, hiszen rendszeresen sminkelem magam a mindennapokban és a fellépéseimen. A sminkelés mellett a másik nagy szenvedélyem a zene, amit már négy éves korom óta űzök, az éneklés az életem, több feldolgozásomat megtudjátok tekinteni a Youtube csatornámon.
B. Nagy Réka – szépség blogger/vlogger/énekesnő

Hozzászólások

Pin It on Pinterest