… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség IsaDora tavaszi sminkkollekció – Teszt!

IsaDora tavaszi sminkkollekció – Teszt!

Az IsaDora egy újabb csodálatos kollekciót adott ki, amiben a tavasz legszebb színei dominálnak, ami nem más mint a bársonyos, pasztell árnyalatok matt hatással keverve..

“Szofisztikált, finom elegancia, klasszikus szépség, egy trendi csavarral – ilyenek szeretnénk lenni nem igaz? a természetes, egészséges ragyogást most matt sminkkel ötvözzük – megszületett a klasszikus matt újraértelmezése!

16441685_1180944315288123_174564031_n

Három gyönyörű és nagyszerű terméket volt szerencsém tesztelni és megmondom őszintén az összesbe beleszerettem.

Kezdeném a csodás Eye Sculptor Bar szemhéjpúderpalettával, ami megfelelően van kialakítva egy teljes szemsmink elkészítéséhez. A csomagolása a márkához híven egyszerű letisztult és masszív. Öt építő árnyalatot tartalmaz, amelyből négy matthatású és egy gyöngyház fényű. Baloldalról az első szín, egy alap matt árnyalat,ami uralja a paletta nagy részét, ezért külön plusz pont jár, hiszen ez fogy általában a legjobban. Egyaránt lehet varázsolni vele egy egyszerű nappali vagy akár egy füstösebb sminket is. Engem nagyon megfogott benne ez a barnás-lilás, padlizsánszínű púder, tetszik hogy nem csak a barna árnyalatait válogatták a palettába, hanem egy kicsit megfűszerezték az említett színnel.

A púderek nem porzanak, lágy textúrájuk van, egymással jól keverhető árnyalatok és mindemellett a tartósságuk is garantált. Ára: 6990 Ft.

Ha jó folyékony matt rúzst kerestek, akkor mindenképpen megéri beruházni egyre az új kollekcióból. Tudjátok hogy nagyon kritikus vagyok az ilyen rúzsokkal, de ez abszolút meggyőzött, bár a márkától nem is vártam mást. Jelenleg nálam a 09-es vintage pink árnyalat van, ami egy nagyon szép, kicsit furcsán fog hangozni, de azt mondanám hogy egy füstösebb rózsaszín. Jól pigmentált, intenzív színű rúzsokról beszélünk, amihez társul egy nagyon könnyű, krémes textúra.

Az applikátora éppen elegendő terméket vesz fel, pontosan lehet vele követni az ajkak körvonalát, roppant egyszerű vele dolgozni.
A rúzs extra tartós, mindent “kibír”, nyugodt szívvel lehet vele enni, inni. Egy picit szárítja az ajkakat, de mindemellett egy észrevehetetlenül finom viseletet nyújt. Ára: 4300 Ft.

Nagyon megvagyok elégedve a Big Bold Extreme Ultimate Volume szempillaspirállal, hiszen mindent teljesít, amit kell neki. Mikor először kinyitottam nagyon megijedtem, mert elég nagy a keféje, de meglepően könnyű vele dolgozni. Sűrűbb, szárazabb textúrával rendelkezik, amit nagyon jól lehet egymásra rétegezni. Akár egy réteggel is szép, látványos hatást el lehet érni vele és nem kell félni attól hogy csomósítja a szempillákat. Az egyedi módon elhelyezett egy sor hosszú, egy sor rövid sörtéknek köszönhetően ,megfelelően dúsítja és hosszítja a pillákat. A tartósságával sincsen gond, nem kenődik, nem pereg le, a helyén marad. Ára: 4900 Ft.

Réka szépség blogja:
Sziasztok! Nagyon régóta foglalkoztat már a szépségápolás és a divat. Számomra mindig is fontos volt a megjelenés és úgy gondolom, hogy a sminkkel és a ruha összeállításainkkal ki tudjuk fejezni önmagunkat a világ felé, mindemellett pedig mindkettő hatalmas önbizalmat tud adni. Imádok újdonságokat tesztelni és a velük kapcsolatos tapasztalataimat megosztani veletek, hiszen rendszeresen sminkelem magam a mindennapokban és a fellépéseimen. A sminkelés mellett a másik nagy szenvedélyem a zene, amit már négy éves korom óta űzök, az éneklés az életem, több feldolgozásomat megtudjátok tekinteni a Youtube csatornámon.
B. Nagy Réka – szépség blogger/vlogger/énekesnő

15976930_673165772808015_4599402176629712402_n

Cool Matt tavaszi sminkújdonságok

Hozzászólások

Pin It on Pinterest