… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Promóció Folytatódik a Nu Skin® exkluzív karácsonyi vásár hagyománya

Folytatódik a Nu Skin® exkluzív karácsonyi vásár hagyománya

A modern online adventi naptár promóció minden nap új ajánlatot rejt! (x)

 A Nu Skin Enterprises, Inc. a mai napon bejelentette, hogy idén is megrendezi a Nu Skin karácsonyi vásárt immár a negyedik egymást követő évben az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régió 24 országában. Minden évben ez a varázslatos online vásárlási élmény nap mint nap új, 7:00 órától éjfélig tartó ajánlattal várja a látogatókat, akik a vállalat ez alkalomra kiválasztott bőrápolási és étrend-kiegészítő termékei mellett a legújabb tervezésű logós tárgyak közül is válogathatnak majd.

nuskin3A karácsonyi időszakban körülölel minket a varázs. Az ünnepi időszak fénypontja a vásárlás. Ez a lehető legjobb alkalom arra, hogy a Nu Skin karácsonyi vásárba ellátogatva saját magunknak és szeretteinknek is kedveskedjünk a Nu Skin elsőrangú termékeivel. A vásárban karácsonyig minden nap egyedülálló, külön az ez alkalomra kiválasztott termékeket vagy exkluzív ajándéktárgyakat tartogató ajánlatot fedezhet fel. Csapjon le rájuk, amíg nem késő, hiszen minden új meglepetés csak pár órán át és korlátozott mennyiségben érhető el. „Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a Nu Skin exkluzív logós tárgyait egykettőre elkapkodják!”  ̶ avat be a Nu Skin EMEA marketingigazgatója, Michel Van Velthoven.

nuskin-karacosniy-vasarA karácsonyi vásár mesebeli látképe

Miről is van szó?
A Nu Skin karácsonyi vásár varázslatos online vásárlási élményt kínál Ausztriában, Belgiumban, Csehországban, Dániában, Dél-Afrikában, az Egyesült Királyságban, Finnországban, Franciaországban, Hollandiában, Írországban, Izlandon, Lengyelországban, Luxemburgban, Magyarországon, Németországban, Norvégiában, Olaszországban, Oroszországban, Romániában, Spanyolországban, Svájcban, Svédországban, Szlovákiában és Ukrajnában. Ezekben az országokban minden nap új exkluzív ajánlat válik elérhetővé 7:00 órától éjfélig.

nuskinHol találom?
Egyszerű, mint az egyszeregy: a karácsonyi vásárra a www.nuskin-wintervillage.com weboldalon látogathat el.

Milyen ajánlatok várnak?
A Nu Skin karácsonyi vásár termékpalettája a Nu Skin és Pharmanex (bőrápolási és étrend-kiegészítő) termékcsaládokból került ki. A Nu Skin termékszakértői kimondottan az évszakhoz fűződő igényeket szem előtt tartva válogatták ki őket. Ezek a termékek vonzó, kedvezményes áron kaphatók, promóciós ajándékok, valamint a termékekre kínált 30%-os, illetve a szállítási költségre érvényes 70%-os kedvezmény kíséretében. A karácsonyi vásár ajánlatai között szerepelnek újonnan tervezett promóciós ajándékok is.

nuski2nHogyan működik?
A karácsonyi vásárt kirakatokon keresztül járhatja be. A kirakatokban látható az előző napi ajánlat, az aktuális ajánlat, illetve a következő napi ajánlat – melyet egyelőre rejtély fed. Ne maradjon le semmiről, látogasson vissza minden nap az aktuális meglepetés megismeréséhez!

Mikor?
Az első ajánlatról december 1-jén hull le a lepel. Ezt követően egészen 2016. december 25-ig minden nap új ajánlattal várjuk

Hozzászólások

Pin It on Pinterest