… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Ellie Goulding cipőkollekciója tavaszra a boltokban!

Ellie Goulding cipőkollekciója tavaszra a boltokban!

A brit énekesnő, Ellie Goulding azon kevés sztárok egyike, akik saját maguk komponálják dalaikat, emellett tökéletesen gitároznak, dobolnak és szintetizátoroznak. „A szürke 50 árnyalata” című kasszasiker egyik betétdalával egészen a slágerlisták élére repült, azóta pedig az elmúlt évtized legsikeresebb brit szóló előadói között tartják számon. Európa legnagyobb cipőkereskedőjével, a DEICHMANN-nal közös első saját ’Star Collection’ cipőkollekciójával 2017. március elsejétől most a cipővilágot is meghódítja.

Ellie Goulding énekesnő, dalszerző nem csak jellegzetes hangjával, de különc stílusával is tarol. Legújabb trendek iránti érzékét idén bizonyíthatja a DEICHMANN számára válogatott széleskörű cipőkollekciójával is. „Számomra a cipő mindig egy jelzés, milyen hangulatban is van épp az ember. Saját kollekcióm piacra dobása lehetőséget nyújt számomra, hogy megmutathassam a stílusomat. Kollekciómban minden alkalomra találhatók cipők – tényleg nem tudom eldönteni, hogy magas vagy lapos sarkút hordok-e szívesebben– folyton váltogatom őket” – mondja Ellie Goulding.

ellie goulding deichmann2

Sneakerek, ethno szandálok, magas sarkú és wedge lábbelik, espadrille és mules modellek – az „Ellie Goulding for DEICHMANN” kollekcióban minden a mottó szerint „Rock your Look”. Tarka színek, extravagáns szabások, egyéni díszítések, rockos szegecsek teszik hozzá a stílushoz azt a bizonyos pluszt.

ellie goulding deichmann

A kísérő kampányt Louie Banks sztárfotós készítette Londonban, a stylingért pedig az a Cher Coulter volt felelős, aki korábban olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Rosie Huntington-Whitley, Kirsten Dunst vagy Demi Moore. A kísérő tévéreklám rendezője nem más, mint Emil Nava, aki Rihanna, Selena Gomez, Calvin Harris vagy Ne-Yo számára is készített már videóklipeket.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest