… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Egy nagyon dögös új illatpár

Egy nagyon dögös új illatpár

A Valentino új illatpárt mutat be: a Valentino Uomo Acqua férfi és a Valentino Donna Acqua női illatot. Egyik sem határozza meg a másikat, de együtt a vágy egy új, ikonikus és bátor hierarchiáját képviselik, amelyet a nyers hitelesség és a hidegvérű magatartás éltet.

Valentino Acqua története egy vonzó olasz palotába repít, ahol a dúsgazdag környezet fakó ragyogása ütközik a McLelland szobrászat élénk romantikájával. A kopott pasztell mozaikok és a hámló faragott díszgerendák az arisztokrata érzékiséget idézik. Egy olyan környezet, amely felforgatja és újra írja a múlt rejtélyeit, fenntartva a folyamatos feszültséget a jövő ígérete és a múlt titkos örökségei között.

A Valentino Donna Acqua és a Valentino Uomo Acqua újra életre keltik a klasszikus Valentino illatokat a kifinomult tartásukkal. Az esztétikai kivitelezés ihlete a Kreatív Igazgató Pierpaolo Picciolitól származik, aki egy új hiteles ábrázolásra törekedett. A pusztító romantika energiája tükröződik a felszínen, amely lebilincsel az erőteljes erotikus töltetével és a fesztelen hűvösségével. A szerelmesek a kezükben tartják a világot, és végzetük kitárulkozik a palotai falain belül.
Megvásárolható : Müller, Douglas, Marionnaud üzletekben, illetve a kiemelt magán parfümériákban

Hozzászólások

Pin It on Pinterest