… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség A személyre szabott arctisztítás hamarosan érkezik!

A személyre szabott arctisztítás hamarosan érkezik!

Mindenkinek más típusú a bőre, miért ne igazodhatna ehhez egy szépségápolási márka? Az innovatív svéd beauty cég, a FOREO egy új készülékkel reagált erre a kihívásra: a LUNA fofo okos arctisztító eszközt dobta piacra szeptemberben. Ezentúl a személyre szabott bőrápolás a nap bármely percében, otthoni környezetben, kevesebb, mint egy professzionális arckezelés árából elérhető. A LUNA fofo online már kapható, hamarosan pedig az üzletekben itthon is megvásárolható.

A prémium arcápolási termékeiről ismert FOREO most a LUNA fofo-val jelentkezik, amely egy ultra-higiénikus, orvosi szilikon borítású arctisztító készülék, speciális bőr-érzékelőkkel. A 24 karátos arannyal bevont érzékelők egy okostelefon applikáció segítségével elemzik az arc különböző területein található bőr állapotát és nedvesség-tartalmát. A számítások alapján az eszköz pedig egy személyre szabott arcápolási rutint alakít ki a felhasználó számára.

Az első körös, júliusi bevezetésnél 900 ezer darab LUNA fofo talált gazdára az amerikai piacon a FabFitFun Beauty box részeként. A mesterséges intelligenciának és a ‘machine learning’-nek köszönhetően a fofo alkalmazás algoritmusa azóta, immár 900 ezer bőrápolási információval kiegészülve folyamatosan tökéletesedik, hogy a szép bőrre vágyók a legjobb arckezelést kaphassák a készüléktől. Ez megfelel egy kozmetikus 700 évnyi tapasztalatának!

A LUNA fofo dupla bőr-érzékelői másodpercenként 1000 egység alatt leolvassák az arcbőr különböző részeit. A Bluetooth-technológia összekapcsolja az eszközt a FOREO saját fejlesztésű FOREO For You alkalmazásával, amely ingyenesen letölthető a felhasználók okos telefonjára. A készülék, a valós idejű adatok felhasználásával elemzi a bőr valódi életkorát, nedvességtartalmát, majd létrehoz egy személyre szabott bőrprofilt, és kialakít egy egyedi tisztítási programot.

A bőr állapota az éghajlattól, a légszennyezéstől és a hidratáltság szintjétől folyamatosan változhat. A LUNA fofo a rendszeres mérések segítségével alkalmazkodik a javasolt tisztítási rutinhoz anélkül, hogy a használójának ezen gondolkodnia kellene.

A LUNA fofo egyedülálló érzékelőin kívül számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, mely megtalálható a FOREO legnépszerűbb arctisztító készülékeiben:

  • T-Sonic™ technológia 8000 pulzáló mozgással percenként
  • Csökkenti a látható pórusokat, eltávolítja a szennyeződések, valamint a sminkmaradványok 99,5%-át
  • Könnyű, ergonomikus kialakítás
  • Az ultra puha szilikon 35X-nél higiénikusabb, mint a műanyag sörték, és minden bőrtípusra alkalmas
  • Beépített időzítő, amely figyelmezteti a felhasználót, mikor váltson arcterületet
  • 2 db AAA elemmel működik, amellyel akár 400 használatig is kitart

Hozzászólások

Pin It on Pinterest