… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség 5 hasznos szépségapolási eszköz

5 hasznos szépségapolási eszköz

A P&G által fejlesztett Opté Precision Skincare újra feltalálta a bőrápolást. Ez az eszköz, amely alapozó-korrektor-szérum hibridet nyomtat közvetlenül az arcra, hogy eltakarja a sötét foltokat és idővel korrigálja is azokat, szeptemberben lett piacra dobva a bőrgyógyászok által támogatva.

A sminket és a bőrápolást egybeötvöző termék tizenhárom éves kutatás és tizenhárom szabadalom eredménye. A pálcában lévő kamera másodpercenként kétszáz felvételt készít a bőrről, és ezt az adatot használja az elszíneződés vagy a hiperpigmentáció területén.

Ezek a szépségápolási készülékek kilencvenhét százalékkal kevesebb sminket használnak fel, mint a hagyományos megoldások. Japánban kerülnek gyártásra és mindössze tizenegy összetevőből állnak, így a karbantartás vagy az esetleges szerviz sokkal egyszerűbb.  

Priori Adaptive Skincare LED maszk

A Priori Adaptive Skincare első ilyen jellegű készüléke számára elsődleges fontosságú volt, hogy mit mutatnak a klinikai eredmények, amelyekre nem régen derült fény. A LED maszk, amely a vörös fény két különböző hullámfrekvenciáját alkalmazza a bőr kezelésére, kitűnően szerepelt.

Minden probléma kezelésére teljesen alkalmas. Lehet szó a pattanásokról, a vonalakról és ráncokig a készülék formához illő kialakítása állni fogja a próbát. A tízperces időzítőnek köszönhetően a LED maszk biztonságosan alkalmazható a rendszeres mindennapi tevékenységek során. A maszkot nyugodtan lehet használni miközben letelepedve nézi kedvenc Netflix sorozatát, élő fogadás vagy kaszinó weboldalt néz, esetleg azon nevet, hogy miféle videókat raknak fel a YouTube-ra az emberek.

A készülék hatása már az első alkalmazás után is azonnali érezhető eredményt ad. Miközben hosszútávon nézve valójában a sejtmembránon dolgozik, és növeli a kollagén termelést. Remek megoldás mindazok számára, akik kevés idővel rendelkeznek és szeretnének egy praktikus megoldást a bőrük kezelésére.

Clarisonic Mia Smart

A Clarisonic Mia Smart annyi fél feladatot elvégez, hogy nehéz számon tartani. Számíthat rá tisztítás, sminkelés, masszírozás és rengeteg más esetben. Gyengéd rezgő mozdulatai segítenek az arctisztító résznek eltávolítani az arcbőrön maradt legapróbb sminket, bármiféle olajat és elhalt bőrt.

A Mia-t a zuhany alá is magával viheti. Nem kell egy percig sem aggódni, hiszen teljesen vízálló. Ráadásul az eszköz szinkronizálja magát a Mia Smart programmal és így testreszabott bőrápolási megoldások és oktatóanyagok válnak elérhetővé. Tekintse a Mia-t egy személyre szabott szépségápolási szakértőnek.

ReFa Clear

Ez a termék a bőr hűtése miatt vált az imádott japán készülékké. A világot megelőzve ez az első kézzel készített, 3D Sonic Ion technológiát alkalmazó Kumanofude tisztító kefe. Ez egy olyan újítás, ami lehetővé teszi a készülék számára a nehezen elérhető szennyeződések elérését is, amik mélyen lapulnak a pórusokban.

Azt gondolhatnánk, hogy a ReFa Clear kemény tisztítási élményt nyújtana, de épp ellenkezőleg. Az eszköz ultrafinom, kúp alakú sörtés végződésekkel rendelkezik, amelyek különböző hosszúságúak, hogy hatékonyan tüntessék el a szennyeződéseket és a piszkot anélkül, hogy bármiféle módon irritálnák a bőrt.

Foreo UFO

Megeshet, hogy a Foreo UFO elsőre aranyosnak tűnik, de ez egy nagyon is komoly eszköz. Kombinálja a gyártó saját T hullámos pulzációs megoldását a hőterápiával. Így elősegíti a hatóanyagok bejutását a bőrbe. Ezen felül van még a Cryo terápia mód, amely segít egészségessé és feszesebbé tenni a bőrt.

Négyféle maszk közül lehet választani. Van hidratáló maszk hialuron sav és keramid felhasználásával. Egy másik maszk olívaolajjal és ginzenggel. Egy nyugtató és antioxidánsban gazdag maszk kellemes vörös algával. Végezetül egy ragyogást fokozó maszk, ami koffeint, rózsavizet tartalmaz.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest