… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Pezsgő és divat – másképp!

Pezsgő és divat – másképp!

Rendhagyó nyereményjátékkal pezsdíti fel a nyarat a Hungaria pezsgő!

A Hungaria évek óta elkötelezett híve a magyar divatnak és célja, hogy támogassa a feltörekvő hazai tervezőket és divatvállalkozásokat. Már szlogenje („Pezsgő másképp!”) is mutatja, hogy az egyediség, az újító gondolatok és a kreativitás kiemelten fontos tényező tevékenysége során.

hungaria_2017_nyari_promo_key_visual_web_fekvoA márka elkötelezetten hisz abban, hogy a magyar divatpiac rengeteg tehetséges tervezőt rejt, akiknek friss ötleteit, jellegzetes munkáit érdemes megismertetni a szélesebb közönséggel is. Ezért idén nyáron egy olyan promóciót hirdet meg, ahol magyar designerek által tervezett kreációkat lehet megnyerni hat héten keresztül akár már egyetlen palack Hungaria pezsgő megvásárlásával.

A brand a kreatívszakma támogatásán túl a pezsgő mint kategória népszerűsítését is zászlajáratűzte a divatorientált, egyedi megoldásokra fogékony közönség körében.

A kisorsolandó ruhák, cipők, kiegészítők, ékszerek összeválogatásánál a Hungaria célja az volt, hogy a nyeremények minden ízlést kielégítsenek. A fődíj egy bruttó 200 000 Ft értékű exkluzív ruhaköltemény, amelyet a nyertes a Nora Sarman alkalmi kollekcióból választhat ki; a selyem vagy francia csipke koktélruha egyedileg, a győztes méreteihez igazítva készül el.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest