… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Az Electrolux új szintre emeli a mosogatást

Az Electrolux új szintre emeli a mosogatást

Az Electrolux ComfortLift mosogatógép – a világon elsőként – segít be- és kipakolni az edényeket. Az alsó kosarat elég csak kicsit meghúzni, és egy lift felemeli. Akkor is, amikor tele van edényekkel. A lift le is engedi a piszkos edényekkel megpakolt kosarat, ehhez Önnek csak egy kart kell meghúznia a kosár fogantyúján. A készüléketaz iF Design és a Red Dot, a világ két legjelentősebb termékdesign versenyén is díjazták.

Az európai Michelin-csillagos éttermek közel 50 százaléka az Electrolux professzionális gépeivel dolgozik, ami egyedülálló betekintést biztosít a vállalatnak a világ legigényesebb konyháinak követelményeibe. Ezt a tapasztalatot pedig az Electrolux arra használja, hogy az otthoni sütés-főzéshez használt készülékeit is minél magasabb színvonalra fejlessze. Ennek eredményeként született meg az Electrolux ComfortLiftmosogatógép, aminek segítségével még kényelmesebbé válhat a mosogatás.

A ComfortLift mosogatógép alsó kosarafelemelhető egészen csípőmagasságig, majd egyszerűen vissza lehet csúsztatni eredeti pozíciójába, így a pakolás során nem szükséges hajolgatni. Az alsó kosarat egy lift emeli fel – akkor is, ha meg van pakolva piszkos edényekkel –, majd le is engedi.Soha nem volt még ennyirekényelmes a mosogatás.

Az új, beépíthető modell természetesen rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amiket egy prémium kategóriás mosogatógéptől elvárunk. Extra nagy a pakolótere, alacsony a fogyasztása (A+++ energiaosztályú), és olyan kényelmi funkciókat találunk benne, mint a törékeny poharakat a helyükön rögzítő és megtartó gumikarok és gumitüskék a felső kosárban.Egy extra vízkar pedig arról gondoskodik, hogy a gép nehezen elérhető sarkaiba is eljusson a víz, és tökéletesen tisztáklegyenek még az erősebben szennyezett edények is. Az Electrolux ComfortLift mosogatógépét a világ két legrangosabb nemzetközi termékdesign versenyén is díjazták.Először az iF Design nemzetközizsűrije ismerte el arany iF Design díjjal az innovatív megoldást, majd a RedDot: Best of theBest díjat ismegítélték a termékcsaládnak. Az iF Design versenyen több mint 5000 beadvány közül választották ki, és a 75 nyertes termék egyikeként nyerte el a neves díjat, míg a Red Dot versenyen 54 országból érkezett termékek közül lett a ComfortLift mosogatógép a befutó. Az Electrolux ComfortLift mosogatógép (ESL7740RO) elérhető a műszaki szakkereskedésekben.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest